Vastgoed fase

Vastgoed vase

Bij vastgoed kantoor huren Apeldoorn begint deze fase al na drie maanden. Zij duurt hooguit negen maanden. Net als bij bedrijfsruimte huren Amersfoort een auto is er sprake van een initiële vraag (starters) en een vervangings- vraag en -aanbod (doorstromers). In het begin van deze fase zit men bij vastgoed al aan een afzet van 85 a 90%. Bij het bereiken van een afzet van 98% kan men zeggen dat een nieuwe fase aanbreekt: de volwassenheidsfase. De winst in de groeifase begint bij een afname van meer dan 90%, terwijl er pas sprake is van een behoorlijk rendement bij een afzet van 98%, dus ongeveer na negen maanden. Op dit het punt breekt de verzadigingsfase aan.
Volwassenheidsfase
De groei van de afzet van de auto neemt af door de druk van concurrenten en imitaties. Er komen nieuwe, betere en veiliger auto’s. Om het marktaandeel te behouden maakt de ondernemer gebruik van bedrijfspand te huur enschede prijsaanbiedingen, reclame met betrekking tot merkentrouw en actiereclame. In deze fase bereikt de winstcurve meestal het hoogtepunt. Om de afzet verder te vergroten kan worden gekeken naar segmentatie, veranderend gebruik bij de bestaande afnemers en een andere positionering van de auto. De ondernemer kan – door bijvoorbeeld de kwaliteit of stijl van de auto te wijzigen – nieuwe gebruikers proberen aan te trekken. Deze fase duurt bij een auto ongeveer drie jaar.
In deze fase zal de goedkoop kantoor huren breda verhuurbaarheid van het vastgoedobject geen probleem zijn. De verhouding prijs/kwaliteit is ten opzichte van alternatieve mogelijkheden in de buurt in de regel niet ongunstig. Kenmerkend voor deze periode is de goede verhuurbaarheid en de geringe leegstand. De huurders betalen op tijd en als er een woning leegkomt is deze snel verhuurd. De kosten gemoeid met de instandhouding van het vastgoed zijn voorspelbaar gebleken, zodat in deze periode de winst kan worden behaald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *